Το καλό νέο της ημέρας: Παγκρήτιο εθελοντικό δίκτυο για την πρόληψη των τροχαίων


Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι σύλλογοι για την πρόληψη των τροχαίων στην Κρήτη, επιδιώκοντας παρεμβάσεις προκειμένου να σταματήσει η ατελείωτη αιματοχυσία που συντελείται στους δρόμους της μεγαλονήσου. Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ίδρυση Παγκρήτιου Εθελοντικού Δικτύου Οδηγικής Ασφάλειας για την πρόληψη τροχαίων συμβάντων. 

Μάλιστα η πρώτη συνάντηση τους έγινε στις 8 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, επισημαίνεται: «Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στο Ρέθυμνο και αντιπροσωπεύουμε τις εθελοντικές οργανώσεις, Χανίων Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων - ΠΡΟ.Τ.Α. , Πρωτοβουλία πολιτών Ρεθύμνου για την πρόληψη των τροχαίων και την προώθηση της οδικής ασφάλειας - Τροχοπρόληψη, Εθελοντικός Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων - Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. Ηρακλείου, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα Παγκρήτιο Εθελοντικό Δίκτυο Οδηγικής Ασφάλειας για την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων. 
Η γενοκτονία που συντελείται στους δρόμους της Κρήτης, καταδεικνύει την αναγκαιότητα αφύπνισης, ενεργοποίησης και ανάληψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπισή της.
Η δράση αυτή και προς την κοινωνία και προς τους ιθύνοντες θα συγκεκριμενοποιηθεί με άμεση παράσταση στον Περιφερειάρχη Κρήτης, στους δημάρχους και στις τοπικές αρχές. Όλοι μαζί μπορούμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, να πετύχουμε περισσότερα!».

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...