Απίθανη 3D τέχνη στους δρόμους!!! (φώτο)

3D τέχνη (11)
Ο Kurt Wenner είναι ένας καλλιτέχνεης, ο οποίος δημιουργεί φανταστικές 3D εικόνες στους δρόμους με την απίθανη τεχνική του!
Ο Kurt Wenner δούλευε παλιά στην NASA αλλά αποφάσισε να φύγει από την Αμερική, πουλώντας όλη του την περιουσία, και να μετακομίσει στην Ιταλία για να γνωρίσει καλύτερα την τέχνη που του άρεσε.
Εμπνευσμένος από τους ανθρώπους που στέκονται πάνω στα πεζοδρόμια αποφάσισε να δημιουργήσει εικόνες με την τεχνική της 3D ζωγραφικής. Όταν δεις από μια οπτική γωνία έναν άνθρωπο πάνω στο πεζοδρόμιο μοιάζει να στέκεται στον αέρα.
Η συλλογή με τις 3D εικόνες κυκλοφορεί και σε βιβλίο!
3D τέχνη (16)
“Οι εικόνες φαίνονται αληθινές καθώς έχουν υπολογιστεί όλα τέλεια με μαθηματική ακρίβεια. Μια εικόνα μπορεί να μου πάρει πέντε με εφτά μέρες για να την δημιουργήσω.”
3D τέχνη (1)

3D τέχνη (2)

3D τέχνη (3)


3D τέχνη (4)

3D τέχνη (5)

3D τέχνη (6)


3D τέχνη (7)

3D τέχνη (8)


3D τέχνη (9)

3D τέχνη (10)

3D τέχνη (12)

3D τέχνη (13)

3D τέχνη (14)

3D τέχνη (15)

3D τέχνη (17)


πηγή: otherside.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...