Έρχεται το Nokia Windows Smartphone 7;;;


Η Nokia θα παρουσιάσει το πρώτο Windows-smartphone της αυτό το τρίμηνο, μιας και αυτό θέλουν οι φήμες να έχει δηλώσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της φινλανδικής εταιρείας.

Έχουν υπάρξει πολλές φήμες γύρω από το πρώτο Nokia Windows Phone 7, αλλά μια συσκευή φαίνεται να είναι τώρα στα σκαριά να κυκλοφορήσει, σύμφωνα με το Reuters. Πιστεύεται ότι η κυκλοφορία του θα συμπέσει με την  Nokia World εκδήλωση στο τέλος αυτού του μήνα.

«Η πεποίθησή μας είναι ότι υπάρχει μια ξεκάθαρη ευκαιρία για ένα εναλλακτικό οικοσύστημα στο χώρο των κινητών τηλεφώνων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Stephen Elop, κατά τη διάρκεια  μιας τεχνολογικής έκθεσης.

Η Nokia είχε ανακοίνωσει  μια  νέα υψηλού ρίσκου στρατηγική στην αρχή του έτους, σύμφωνα με την οποία  θα ξεφορτωνόταν το δικό της λογισμικό, Symbian, εν όψει μιας συμφωνίας με τη Microsoft.

Παρά τις υποσχέσεις του Elop, παραμένει ασαφές εάν η συσκευή θα φθάσει στα χέρια μας πριν από το τέλος του έτους. Πάντως αυτή τη χρονιά, η Apple και η Samsung ξεπέρασαν την Nokia στην αγορά των smartphone, εκθρονίζοντάς την από την 15ετή βασιλεία της στην κορυφή της αγοράς. Η είδηση κυκλοφόρησε την Τρίτη, την ίδια ημέρα που η  Apple παρουσίασε το νέο iPhone.
πηγή: proho.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...