ΝΕΟ!!! Τα angry birds γίνονται ... ηχεία!!!

Όταν είχαμε αναρτήσει για πρώτη φορά το άρθρο για το δημοφιλές online παιχνίδι Angry Birds , ξέραμε ήδη ότι πάρα πολλοί ήταν ήδη οι φανατικοί παίκτες του. Όπως τα "οργισμένα πουλιά" έχουν ξεφύγει πια από το χώρο του διαδικτύου και των παιχνιδιών και συχνά - πυκνά τα βλέπουμε να γίνονται βιβλία μαγειρικής, χνουδωτά παιχνίδια , μωρουδιακά διαθέσιμα προς πώληση στους εκατομμύρια οπαδούς του παιχνιδιού και όχι μόνο. 
Αυτή τη φορά όμως, τι ετοιμάζουν τα ... "νευρικά πουλιά";;; Τελευταία δημιουργία λοιπόν, τα dock ηχεία, τα οποία θα καταφθάσουν στα Apple stores και στο gear4.com αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

Δυνατότητες

Το Red Bird, θα  σας επιτρέπει να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή ήχου με ένα βοηθητικό καλώδιο ενώ μπορείτε να την στηρίξετε πάνω του.
Το γουρούνι με το κράνος, είναι ικανό να φορτίζει ένα iPod ή iPhone, ενώ παράλληλα θα μπορούμε να αναπαράγουμε τη μουσική μας από τα 2 στερεοφωνικά ηχεία και το 1 subwoofer, ενώ το εκρηκτικό Black Bird, μπορεί να δεχθεί και iPad , ενώ κατά τ' άλλα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο.


Αν θέλετε να δείτε το προηγούμενο άρθρο μας και να επισκεφτείτε ξανά τη σελίδα του δημοφιλούς παιχνιδιού, πατήστε εδώ.
άρθρο downtime με πληροφορίες από proho.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...