Τέχνη και τεχνολογία μαζί σε ένα εντυπωσιακό χορευτικό αποτέλεσμα (video)


Ο χορός είναι μία από τις πλέον απαιτητικές σωματικά μορφές απόδοσης-έκφρασης στον κόσμο.


Χωρίς να χρησιμοποιήσουν ούτε μια λέξη οι χορευτές είναι σε θέση να σε σαγηνεύσουν με τις ιστορίες που βγαίνουν μέσα από τις χορογραφίες τους. Αυτές οι δύο χορεύτριες αποφάσισαν να συνδυάσουν το ταλέντο τους με την τεχνολογία. 

Το αποτέλεσμα ήταν ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει. Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...