Μία 12χρονη ξεπέρασε σε IQ τον Αϊνστάιν!

13/09/2015
Η μόλις 12 ετών Βρετανίδα Lydia Sebastian κατάφερε να ξεπεράσει τα αποτελέσματα του τεστ ευφυΐας του Άλμπερτ Αϊνστάιν και του Στίβεν Χόκινγκ. Η νεαρή κοπέλα πείστηκε να κάνει το τεστ της Mensa μετά από προτροπή της μητέρας της. Κανείς δεν πίστευε το αποτέλεσμα, το οποίο έδειχνε 162, σκορ που θεωρείται κορυφαίο για όποιον κάνει το Cattrall III B paper. Ο Αϊνστάιν και ο Χόκινγκ πέτυχαν 160. “Στην αρχή ήμουν πολύ νευρική. Όταν ξεκίνησα και είδα ότι ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι περίμενα χαλάρωσα», δήλωσε η Lydia.

Στο τεστ εξετάστηκαν οι γλωσσικές της δεξιότητες, αναλογίες, ορισμοί και η αίσθηση της λογικής. “Η ίδια είναι αρκετά επιμελής στα μαθήματα, δεν χρειάστηκε ποτέ βοήθεια και οι δάσκαλοι μάς λένε ότι είναι πολύ έξυπνη. Εκείνη αρκετές φορές έδειξε ενδιαφέρον για τα τεστ εξυπνάδας αλλά ποτέ δεν προχωρούσε. Ωστόσο εγώ και η μητέρα της την πιέσαμε και τελικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία”, λέει ο πατέρας της στην Daily Mail. Μένει τώρα να δείξει το μέλλον κατά πόσο η εξυπνάδα της 12χρονης θα την βοηθήσει στη ζωή της…
perierga.gr - 12χρονη ξεπέρασε στο IQ τον Αϊνστάιν! 
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε... 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...