Αλήθεια ή θάρρος; Ένα παιχνίδι σχέσεων. Τολμάτε να παίξετε ;

Μια δωρεάν βιωματική δράση στο Ηράκλειο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.
Ο Σύλλογος Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα" αυτή τη φορά σας συναντάει μέσα στην πόλη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, βιωματικές ομάδες σε καφετέριες της πόλης. 
Θέμα των βιωματικών εργαστηρίων: Αλήθεια ή θάρρος, ένα παιχνίδι σχέσεων.
Εσείς τολμάτε να παίξετε ;
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ :2810 313222  και στο mail: kesan@her.forthnet.gr καθώς και στην σελίδα του συλλόγου στο facebook: Σύλλογος Εθελοντών στην Πρόληψη Η ΟΜΑΔΑ
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...