Προβλέψτε το μέλλον σας μέσω της νέας εφαρμογής της Google

27/09/2015

Η' μήπως όχι;
Το μέλλον είναι αβέβαιο, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Οπότε, τι καλύτερο αν μπορούσαμε να κρυφοκοιτάξουμε για λίγο στο μέλλον και να δούμε τον εαυτό μας σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα ή σε μερικά χρόνια από τώρα.
Η Google φρόντισε γι αυτό, δημιουργώντας μια εφαρμογή υπό την ονομασία Google Fortunetelling όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληκτρολογήσει όποιο ερώτημα θέλει στην μπάρα αναζήτησης.
Ή μήπως όχι. Όταν ο χρήστης πάει να γράψει αυτό που θέλει, η σελίδα τον μεταφέρει σε ένα μήνυμα που σκοπό έχει να τον ευαισθητοποιήσει σχετικά με το θέμα των προσφύγων.
«Φυσικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σας! Αλλά 60 εκατομμύρια πρόσφυγες αναρωτιούνται κάθε μέρα αν θα έχουν μέλλον. Οπότε χρησιμοποιήσαμε ένα ψεύτικο site για να σας τραβήξουμε την προσοχή, γιατί προφανώς ενδιαφέρεστε για το δικό σας μέλλον. Παρακαλώ, σκεφτείτε για λίγο το δικό τους μέλλον», γράφει το μήνυμα.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...