Προβλέψτε το μέλλον σας μέσω της νέας εφαρμογής της Google

27/09/2015

Η' μήπως όχι;
Το μέλλον είναι αβέβαιο, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Οπότε, τι καλύτερο αν μπορούσαμε να κρυφοκοιτάξουμε για λίγο στο μέλλον και να δούμε τον εαυτό μας σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα ή σε μερικά χρόνια από τώρα.
Η Google φρόντισε γι αυτό, δημιουργώντας μια εφαρμογή υπό την ονομασία Google Fortunetelling όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληκτρολογήσει όποιο ερώτημα θέλει στην μπάρα αναζήτησης.
Ή μήπως όχι. Όταν ο χρήστης πάει να γράψει αυτό που θέλει, η σελίδα τον μεταφέρει σε ένα μήνυμα που σκοπό έχει να τον ευαισθητοποιήσει σχετικά με το θέμα των προσφύγων.
«Φυσικά δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον σας! Αλλά 60 εκατομμύρια πρόσφυγες αναρωτιούνται κάθε μέρα αν θα έχουν μέλλον. Οπότε χρησιμοποιήσαμε ένα ψεύτικο site για να σας τραβήξουμε την προσοχή, γιατί προφανώς ενδιαφέρεστε για το δικό σας μέλλον. Παρακαλώ, σκεφτείτε για λίγο το δικό τους μέλλον», γράφει το μήνυμα.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...