Ένα εντυπωσιακό video από την έκλειψη σελήνης και την υπερπανσέληνο!

28/09/2015

Δεν ξυπνήσατε για να δείτε την ολική έκλειψη της σελήνης και την υπερπανσέληνο;;;
Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ...

Μπορεί το δικό μας ξυπνητήρι να χτύπησε και να προλάβαμε να δούμε κάποιες στιγμές αυτού του σπάνιο φαινομένου που είχε να συμβεί από το 1982, αλλά το μαγικό θέαμα που παρουσιάζεται στο βίντεο που ακολουθεί δεν το είδαμε!
Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν μαζί το εντυπωσιακό αυτό αστρονομικό φαινόμενο, όπως παρουσιάζεται καρέ καρέ στο βίντεο της telegraph που ακολουθεί!
Ολική έκλειψη σελήνης άλλωστε δε θα ξαναδούμε πριν το 2033 για αυτό... απολαύστε το!

DownTime
vid: The Telegraph
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...