Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

21/09/2015
Αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της «Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο» πρόκειται να αποκλεισθεί η κυκλοφορία στο κέντρο, εντός του μικρού δακτυλίου από τις  07:00 π.μ μέχρι και τις 21:00 μ.μ. (Γιαμαλάκη, Αγίου Μηνά, Πλατεία Κορνάρου,  Αβέρωφ, Πλατεία Ελευθερίας, Δουκός Μποφώρ, Παραλιακός, Γιαμαλάκη).
Ο μικρός δακτύλιος θα κυκλοφορείται από μηχανοκίνητα οχήματα. Εντός του δακτυλίου θα απαγορεύεται η κυκλοφορία εκτός εξαιρέσεων για την εξυπηρέτηση των χώρων στάθμευσης και Κλινικών.
Η περιοχή αποκλεισμού κάθε μηχανοκίνητου οχήματος ξεκινάει από την είσοδο του ξενοδοχείου Αστόρια, συνεχίζει στη Δικαιοσύνης και τις καθέτους της (μικρή Έβανς, 1821, Λ. Καλοκαιρινού μέχρι και το ύψος της Αγ. Μηνά).
Αναλυτικά:
-   Δικαιοσύνης κλειστή από Πλ. Ελευθερίας (εκτροπή από κυκλικό  στο Αρχαιολογικό Μουσείο).
-     Ιδομενέως κλειστή
-     1821 κλειστή ως διασταύρωση με Κόσμων
-     Καλοκαιρινού κλειστή από 25ης Αυγούστου ως Αγίου Μηνά(Καμαράκι)
-     Μικρή Έβανς κλειστή
-     Μουρέλου κλειστή
-     Κατεχάκη ανοικτή για πρόσβαση στα 2 πάρκιν (Θησέως, Μ. οδηγητρίας).
      Είσοδος Κατεχάκη – Καρτερού- Θησέως, έξοδος Κόσμων- 1821
      Είσοδος Κατεχάκη- Μ. Οδηγητρίας, έξοδος Καλοκαιρινού,
-      Αγ. Μηνά ανοικτή
-      Αβέρωφ    ανοικτή
-      Πλ. Ελευθερίας ανοικτή
-      Δ. Μποφώρ ανοικτή 
-      Παραλιακός ανοικτός
-      Ζωγράφου- Κοζύρη- Σμύρνης- Αβέρωφ  ανοικτές
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...