Περίεργα: Πίτσα από ... ΑΤΜ !!!

Το γρήγορο φαγητό αλλάζει διάσταση. Πλέον κατασκευάστηκε ένας αυτόματος πωλητής που δε θα προσφέρει καφέ, αναψυκτικά ή σνακ, αλλά... πίτσα.

Μια ολλανδική εταιρεία έφτιαξε ένα πρωτότυπο μηχάνημα, το οποίο ονομάζεται «Let’s Pizza» και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε δρόμους ή και σε χώρους και θα προσφέρει ολόκληρη πίτσα –και όχι μόνο κομμάτια- με επιλογή ανάμεσα σε τέσσερις –προς το παρόν.


Ο καταναλωτής θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στην κλασική Μαργαρίτα και σε άλλες με σαλάμι, προσούτο ή speck (ένα κλασικό ιταλικό αλλαντικό από καπνιστό κρέας).
Ο αυτόματος πωλητής θα ψήνει την πίτσα στους 380 βαθμούς σε μόλις τρία λεπτά –την ώρα που ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί τη διαδικασία- και με 5.95 δολάρια, ως προτεινόμενη τιμή. Με έξτρα κόστος θα την παραλαμβάνει μαζί με ένα ειδικό εργαλείο κοπής, ρίγανη και χαρτοπετσέτες.

Το εν λόγω μηχάνημα εφεύρε ο Κλαούντιο Τόργκελε από το Ροβερέτο της Ιταλίας και προέβλεψε να μπορεί να γεμίζει με προμήθειες (αλεύρι και ντομάτες) για 100 πίτσες, πριν χρειαστεί να το ξαναγεμίσουν.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...