Κρήτη: Απατεώνες υποδύονται τους τραπεζικούς και "κλέβουν" ηλικιωμένους

Ένας άντρας και μία γυναίκα που εμφανίζονται ως τραπεζικοί στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, έχουν αποσπάσει χρήματα από ηλικιωμένους τις τελευταίες ημέρες,
σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Flashnews.gr.
Γύρω στις 8 χθες βράδυ επισκέφθηκαν ηλικιωμένη γυναίκα στο χωρίο Σούρη και της ζήτησαν το ποσό των 1.000€ λέγοντας της ότι θα τα επενδύσουν και θα τα επιστρέψουν στο 20πλάσιο.  Προκειμένου να πείσουν την ηλικιωμένη κυρία, μίλησαν δήθεν εκείνη την στιγμή στο τηλέφωνο με τον γιο της και της μετέφεραν την συγκατάθεση του.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάρι των απατεώνων συλλέγει πληροφορίες για την οικογενειακή κατάσταση των θυμάτων από τα αναγγελιόσημα μνημοσυνών και «χτυπάει» μοναχικούς ηλικιωμένους.
Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα περίπου στην ηλικία των 30 ετών οι οποίοι εχτές εμφανίστηκαν με το όνομα Γιάννης και Μαρία.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...