All inclusive και για τους Έλληνες


Τα προνόμια των ξένων που κρύβει το “βραχιολάκι” (all inclusive) είναι αποφασισμένοι να δώσουν και στους Έλληνες που κάνουν τουρισμό τα τουριστικά γραφεία σε μια προσπάθεια να τονώσουν τον εσωτερικό τουρισμό.

Το μέλος των εν Ελλάδι τουριστικών πρακτόρων (HATTA), Νικόλας Κελαηδίτης, μιλώντας χθες σε δημοσιογράφους υπογράμμισε ότι οι επιχειρηματίες του κλάδου αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια και για τον λόγο αυτό προσπαθούν να διαθέτουν ευέλικτα τουριστικά πακέτα.
Όπως είπε, πλέον ο Έλληνας τουρίστας μπορεί να «αγοράσει» υπηρεσίες που μέχρι πρότινος απολάμβανε ο αλλοδαπός τουρίστας. Είναι γεγονός, σημειώνει ο κ. Κελαηδίτης, ότι πακέτα «all inclusive» για Έλληνες προσφέρονται σε πολύ δελεαστικές τιμές. 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...