10+1 TOP sites για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας


Χωρίς αμφιβολία βρισκόμαστε στη μέση της τουριστικής περιόδου. Κάπου εδώ αρχίζουν να προγραμματίζουν και να πραγματοποιούν, αν δε το έχουν κάνει ήδη, οι περισσότεροι τα ταξίδια τους. "Πως θα πάμε;", "Που θα μείνουμε;", "Τι θα δούμε;" είναι κάποια από τα ερωτήματα που ζητάνε απάντηση. 
Αρκετοί για να μη κουράζονται, προτιμούν τη λύση του ταξιδιωτικού γραφείου.  Πολλοί είναι όμως και αυτοί οι ταξιδιώτες που επιλέγουν να προγραμματίζουν μόνοι τους το ταξίδι τους. Είτε για να εξοικονομήσουν χρήματα, είτε γιατί επιθυμούν να επιλέξουν ανεξάρτητα το πρόγραμμά τους, χωρίς να δεσμεύονται στο πρόγραμμα κάποιου γραφείου, είτε γιατί απλά έτσι έχουν συνηθίσει, οργανώνουν τις διακοπές μόνοι τους.

Για αυτούς τους "ανεξάρτητους" λοιπόν, το Down Time προτείνει 10+1 πολύ καλά sites για να βοηθηθείτε στην αναζήτησή σας και ... καλό σας ταξίδι!!!

Δείτε μέρη και αξιοθέατα των μεγαλύτερων πόλεων στον κόσμο. Επίσης φωτογραφίες, χάρτες, ξενοδοχεία κλπ

Ένας πανοραμικός κόσμος δημιουργημένος από ανθρώπους. Αλληλεπιδράστε και επισκεφτείτε πανοραμικά πολλά μέρη στον κόσμο.

Από τις μεγαλύτερες Online επιχειρήσεις αγοράς αεροπορικών εισητηρίων

Διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο της Ελλάδας και της Κύπρου όσο αφορά την πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ταξιδιωτικής ασφάλισης, κρατήσεων ξενοδοχείων, και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ψάχνει ανάμεσα σε χιλιάδες αεροπορικές εταιρείες και online ταξιδιωτικά πρακτορεία, συγκρίνει τιμές και βρίσκει σε δευτερόλεπτα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς κάθε προορισμό. Εκτός από φθηνές πτήσεις, συγκρίνει και βρίσκει πολύ γρήγορα προσφορές για ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτου.

Kριτικές, φωτογραφίες και συμβουλές για ταξίδια, ξενοδοχεία και διακοπές. Δυνατότητα ελέγχου μέσα από τα σχόλια των ταξιδιωτών και σύγκριση τιμών με ένα μόνο κλικ

Online αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Κρατήσεις σε ξενοδοχεία της Ελλάδος και εξωτερικού.

8. http://www.gr.kayak.com
Φτηνές πτήσεις , ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια! Ταυτόχρονη σύγκριση ανάμεσα σε εκατοντάδες ιστοσελίδες

Προβολή χαρτών, εύρεση οδών και τοπικών επιχειρήσεων. Τώρα και με το street view μπορείτε να περιηγηθείτε στο μέρος που επιθυμείτε.

Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, βίλες και πολλά άλλα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Τα σχόλια και οι κριτικές των ταξιδιωτών θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε. 

Αναζήτηση και κράτηση ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. 

Down Time
http://downtimeforyou.blogspot.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...