Game of thrones: Η σειρά που επηρέασε μέχρι και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ (video)

Όταν η αλλαγή φρουράς στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γίνεται υπό τους ήχους του “Game of Thrones”, οι περαστικοί δεν μπορούν παρά να σηκώσουν τα κινητά και να ξεκινήσουν την ηχογράφηση.
Ο Omer Barnea είναι ένας από τους τυχερούς που βρέθηκαν λίγες ημέρες πριν στην καθιερωμένη αλλαγής φρουράς στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που αυτή τη φορά όμως, συνοδεύτηκε από τη μουσική των τίτλων αρχής της δημοφιλούς σειράς του HBO “Game of Thrones”. Η “παράσταση” που στήθηκε στα έκπληκτα μάτια των τουριστών καταχειροκροτήθηκε ενώ αναμφίβολα πρόκειται για την πιο “επική” αλλαγή φρουράς των τελευταίων χρόνων.
Η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει άλλωστε δηλώσει την προτίμηση της στη συγκεκριμένη σειρά, καθώς λίγο καιρό πριν βρέθηκε στα γυρίσματα του “Game of Thrones”, είδε από κοντά τον “Σιδερένιο Θρόνο” ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και κάποιους από τους πρωταγωνιστές. 
Το βίντεο κοινοποιήθηκε στην προσωπική σελίδα του Omer στο YouTube και μέσα σε λίγες ημέρες κοντεύει να αγγίξει τα 2 εκατομμύρια views.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...