Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ ή σαβουαγιάρ
2 φακελάκια κρέμα στιγμής βανίλια
2 φακελάκια ζελέ φράουλα
Εκτέλεση
Πρώτα φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο. Έπειτα ετοιμάζουμε την κρέμα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και την αφήνουμε λίγο να σταθεί. Στη συνέχεια βουτάμε στο γάλα τα πτι-μπερ και βάζουμε μία στρώση από αυτά σε κάνουμε σε ένα πιρέξ. Αν θέλετε τα μπισκότα πιο τραγανά μπορείτε απλώς να τα ραντίσετε ελαφρά με λίγο γάλα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα βανίλια και το βάζουμε το πιρέξ για λίγο στο ψυγείο. Όταν το ζελέ αρχίσει να πήζει τότε το ρίχνουμε και αυτό στο πιρέξ -πάνω από την κρέμα- και ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο έως ότου παγώσει το ζελέ. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο ζελέ ψιλοκομμένα κομμάτια φρούτων της αρεσκείας σας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας...