Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας : Shakira - Loca

Η Σακίρα (γεννήθηκε ως Σακίρα Ιζαμπέλ Μεμπάρακ Ριπόλ στις 2 Φεβρουαρίου 1977 στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας) είναι Κολομβιανή τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, μουσική παραγωγός, χορεύτρια και περιστασιακά ηθοποιός.
Από τα μέσα της δεκαετίας του '90 ήταν από τις σημαντικότερες μορφές της Λάτιν Ποπ και Λάτιν Ροκ σκηνής, ενώ το 2001 μπήκε δυναμικά και στην παγκόσμια αγορά με το άλμπουμ της Laundry Service το οποίο πούλησε 13.000.000 αντίτυπα. Έχει τιμηθεί με δυο βραβεία Γκράμμυ και με οχτώ Λάτιν Γκράμμυ.

H Shakira στο Down Time μας έχει "επισκεφτεί" πολλές φορές και έχει υπάρξει "τραγούδι της ημέρας". Σήμερα έρχεται με μία γεμάτη... ΤΡΕΛΑ εμφάνιση και το LOCA. 

Αν θέλετε να δείτε προηγούμενα άρθρα για τη Shakira, πληκτρολογήστε το όνομά της στο κουτί αναζήτησης στη στήλη ΔΕΞΙΑ και έπειτα πατήστε ENTER.
πληροφορίες από wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...