Το τραγούδι της ημέρας...λόγω της ημέρας: Robbie Williams - Angels


Σαν σήμερα το 1974 γεννήθηκε στο Στάνφορντσάιρ της Αγγλίας ο Ρόμπερτ "Ρόμπι" Γουίλιαμς  Ο Ρόμπι είναι άγγλος τραγουδιστής στα είδη μουσικής του Πόπ, Ρόκ και Ντάνς.  Οι ιδιότητες του είναι ηθοποιός, συνθέτης, τραγουδιστής και μουσικός. Είναι επίσης μέλος του γκρούπ Take That και απο εκεί άρχισε την καριέρα του. Το 1995 φέυγει απο το γκρούπ κάνοντας σόλο καριέρα, κάτι που άξιζε επειδή είναι γνωστός παγκοσμίως. Στις 15 Ιουλίου 2010 ανακοίνωσε πως ξαναμπαίνει στο γκρούπ των Take That, και ότι τον Νοέμβριο θα βγεί ο καινούργιος τους δίσκος.
Το πρώτο του άλμπουμ ήταν το 1997 με τον τίτλο Life Thru a Lens απο την εταιρία δισκογραφίας EMI. Εγινε γνωστός για το τραγούδι Angels όπου τότε ακουγόταν πολύ καιρό. Άλλα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό είναι τα Old Before I Die, South of the Border. Επίσης ο Γουίλιαμς έγινε γνωστός για το δεύτερο του άλμπουμ του, το I have Been Expecting you που βγήκε το 1998. Το τραγούδι που ακουγόταν τότε ήταν το Millenium. Το τρίτο και το τέταρτο άλμπουμ βγήκαν το 2000 με τον τίτλο Sing When you are Winning και το 2001 με τον τίτλο Swing When you are Winning.

πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...