Όλοι κέρδισαν εκτός από τον... Κώστα Μητσοτάκη!!!


Πιστεύω ότι όλοι σας θα θυμάστε την ιστορία με ένα μικρό άγνωστο αγροτικό χωριό της Ισπανίας, ονόματι Σοντέτο, με περίπου 70 νοικοκυριά που κέρδισε το πρώτο βραβείο της ισπανικής Λοταρίας, ήτοι 950 εκατομμύρια δολάρια…
Είναι το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του Eλ Γκόρντο (ο χοντρός), όπως ονομάζεται η εν λόγω λοταρία. Όλοι οι κάτοικοι κέρδισαν, εκτός από έναν… Ο Έλληνας Κώστας Μητσοτάκης, παραγωγός ταινιών, ήταν ο μοναδικός που δεν κέρδισε ούτε ευρώ!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι κάτοικοι του Σοντέτο, περίπου τρεις ώρες βορειανατολικά της Βαρκελώνης, αγοράζουν λαχνούς της Χριστουγεννιάτικης Λοταρίας προσφέροντας στήριξη στην ένωση των νοικοκυρών του τόπου τους που τα εμπορεύεται κερδίζοντας ένα μικρό ποσοστό.

Ωστόσο, φέτος η οικονομική κατάσταση ήταν τόσο τραγική που κάποιοι κάτοικοι σκέφτονταν να μην συμμετάσχουν στην εθνική εμμονή της Λοταρίας. Για καλή τους τύχη, έμειναν πιστοί στις συνήθειες τους.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του Σοντέτο είναι αγρότες ή άνεργοι εργάτες οικοδομών. Πλέον κάποιοι είναι εκατομμυριούχοι, ενώ ακόμη και οι λιγότεροι τυχεροί κέρδισαν ένα μίνιμουμ 130.000 δολαρίων.

Ο μοναδικός που έμεινε έξω από τον χορό των κερδών ήταν ο Έλληνας Κωστής Μητσοτάκης (απλή συνωνυμία!). Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο μικρό Σοντέτο, που αριθμεί περίπου 250 κατοίκους, για μια γυναίκα.

Το ειδύλλιο δεν προχώρησε, όμως ο Έλληνας παραγωγός ταινιών παραμένει εκεί και δηλώνει πως παρότι δεν κέρδισε έχει ωφεληθεί από την τύχη των υπολοίπων καθώς τώρα μπορεί να πουλήσει τη γη του…!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο πατήστε Like, ή/και κοινοποιήστε το στους φίλους σας στο facebook ή/και στο twitter
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...