ΝΕΟ!!! Ποια φοβάται το iPad;;; Νέα «Android» ταμπλέτα στα 199$ (video)

Η Amazon προ ημερών ανακοίνωσε 3 ταμπλέτες, εκ των οποίων η - πιο εντυπωσιακή θα έλεγα - Kindle Fire. Το πιο ενδιαφέρον σημείο της συσκευής βέβαια δεν είναι τίποτα άλλο, από την τιμή του. Φυσικά, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, έχουν γίνει κάποιοι συμβιβασμοί για να επιτευχθεί αυτό.




Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά;
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν περιλαμβάνουν κάμερα, 3G (έχει όμως Wi-Fi) και μικρόφωνο. Επίσης υπάρχει 30 μέρες δοκιμαστική περίοδος του Amazon Prime. Τεχνικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει:
  • 7'' οθόνη τεχνολογίας IPS με ανάλυση 1024x600 και 16 εκατομμύρια χρώματα.
  • Gorilla Glass, το ανθεκτικό γυαλί που βρίσκουμε σε άλλες δημοφιλείς συσκευές όπως το Samsung Galaxy S και το Motorola Defy.
  • Έναν διπύρηνο επεξεργαστή.
  • 512 RAM μνήμη.
  • 8GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.
  • Βάρος λιγότερο από μισό κιλό (413 γραμμάρια).
  • Η κλασική πλέον είσοδος 3.5mm για ακουστικά.


Η συσκευή θα φοράει κάποια έκδοση του Android, πιθανότατα την Gingerbread μιας και πηγές αναφέρουν πως η Amazon έχει αλλάξει τελείως το περιβάλλον και όπως ξέρουμε αυτό είναι πιο δύσκολο στην Honeycomb. Θα έχει πρόσβαση στο Android Appstore και όχι στο Android Marketplace (το επίσημο της Google), σε περιοδικά, βιβλία και άλλα. Όπως επίσης θα υπάρχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Cloud της Amazon



πληροφορίες από myphone.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...