Ο "Μικρός Πρίγκιπας ΙΙ" στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο από ΣΗΜΕΡΑ


Τη νέα φανταστική περιπέτεια «Ο Μικρός Πρίγκιπας ΙΙ» παρουσιάζει στους μικρούς του φίλους το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου από σήμερα (3 Οκτωβρίου 2011).
Στη νέα αυτή παράσταση ο Μικρός Πρίγκιπας επιστρέφει στο σπίτι του, στον Αστεροειδή Β612, μετά την περιήγησή του στο Σύμπαν και το Ταξίδι στη Γη. Εκεί ανακαλύπτει ότι το αγαπημένο του Τριαντάφυλλο λείπει! Συντροφιά με την Αλεπού, θα περιπλανηθεί ανάμεσα στον Πλανήτη του Χρόνου, του Βοσκού και της Μουσικής με την πίστη ότι κάπου εκεί θα το βρει.
«Ο Μικρός Πρίγκιπας ΙΙ» είναι μια νέα τρυφερή περιπέτεια. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή παράσταση που παρουσιάζει το νυχτερινό όνειρο ενός παιδιού. Τα υπέροχα γραφικά, η όμορφη μουσική και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα αποτυπώνονται στον τεράστιο θόλο του Πλανηταρίου με τρόπο μοναδικό, προσφέροντας τη δυνατότητα για άλλο ένα ταξίδι στους μικρούς φίλους του Πλανητάριου αλλά και στους μεγάλους, μια και τους δίνει την ευκαιρία για ένα ακόμα ταξίδι στην αθωότητα!!!
Δείτε σχετικό βίντεο εδώ


πληροφορίες από scienceillustrated.gr, και  
Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο στο Facebook
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...