Το αντιπαράδειγμα της ημέρας: Έκαναν σκουπιδότοπο στο Αγιοφάραγγο

31/08/2015
Λίγη ευαισθησία δε βλάπτει...
"...Εικόνες απαράδεκτες συναντά κανείς στο Αγιοφάραγγο, τις οποίες αντικρίζει μόλις αρχίσει να κατεβαίνει προς το φαράγγι εκεί που βρίσκεται μια χαρουπιά και πριν φτάσει χαμηλά στην εκκλησία.
Αυτό καταγγέλλουν ευαισθητοποιημένοι δημότες οι οποίοι επισκεπτόμενοι το Αγιοφάραγγο, συνάντησαν τις εικόνες με το «βουνό» των σκουπιδιών, να «κοσμεί» την είσοδο μιας περιοχής απείρου φυσικού κάλλους.
Τα σκουπίδια προφανώς έχουν αφεθεί στο σημείο, από επισκέπτες του Αγιοφάραγγου χωρίς όπως καταγγέλλεται, το σημείο να έχει οριστεί ως χώρος εναπόθεσης, δηλαδή δεν  υπάρχει κάδος απορριμμάτων εκεί. 
Να σημειωθεί πάντως ότι πρόκειται για μια κατάσταση απαράδεκτη για την οποία ευθύνη έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το Αγιοφάραγγο.
Αν μη τι άλλο, οι επισκέπτες απαιτείται να παίρνουν μαζί τους τα σκουπίδια και να τα πετούν σε κάποιο κάδο και όχι να τα αφήνουν στη μέση του πουθενά κάτι που είναι απαράδεκτο…
Και βέβαια όπως καταλαβαίνει κανείς, η αρχή έγινε με έναν επισκέπτη που άφησε σκουπίδια στο σημείο και στη συνέχεια εναπόθεσαν και οι υπόλοιποι.
Πέρα ωστόσο από το γεγονός ότι οι εικόνες είναι άσχημες και δεν τιμούν κανένα μας, υπάρχει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς.
«Πρόκειται για μια μικρή χωματερή, η οποία σιγά σιγά μεγαλώνει. Ο καθένας μας πρέπει να παίρνει μαζί του τη σακούλα με τα σκουπίδια του και να ψάχνει κάδο να την βάλει και όχι να την αφήνει όπου βρει.
Αν πάρει κάποια φωτιά εκεί πέρα θα υπάρξει σοβαρότατο πρόβλημα για την ευρύτερη περιοχή» αναφέρει ο άνθρωπος που έστειλε τις φωτογραφίες στο mesaralive.gr ..."
Πηγή: mesaralive.gr via flashnews.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...