Έκκληση για αίμα από την οικογένεια του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη

27/08/2015

Ο Στάθης Λαζαρίδης έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη και η ανάγκη για χορήγηση αίματος αυξημένη.
Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα θα πρέπει να απευθύνονται στα νοσοκομεία της περιοχής τους και να αναφέρουν το όνομα του ασθενούς Ευστάθιου Λαζαρίδη του Ιωάννη που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...