Ανοίγει τις πύλες της η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

19/08/2015
Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας διοργανώνει και φέτος τη «12η Παγκρήτια
Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου». Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου.
Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Περιφέρεια Κρήτης και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου του Ηρακλείου και του ΣΕΑΜ.
Για 6 ημέρες η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου θα είναι χώρος εκπαίδευσης για τους αγρότες και τους επαγγελματίες του χώρου με Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων από εξειδικευμένους οργανισμούς και ομιλητές, θα αποτελέσει χώρο συνάντησης νέων επαγγελματιών με Workshops για νέους αγρότες, μελισσοκόμους και κτηνοτρόφους, θα είναι χώρος πολιτισμού με συναυλίες κρητικής και λαϊκής μουσικής, καθώς και χώρος για τις νέες εμπορικές συμφωνίες του κλάδου.
Τομείς της έκθεσης είναι η ελιά και το λάδι, η αμπελουργία και η οινοποιία, τα αγροτικά μηχανήματα, οι βιολογικές καλλιέργειες και τα βιολογικά προϊόντα, η κτηνοτροφία και η πτηνοτροφία, η μελισσοκομία, η ενέργεια, η τεχνολογία περιβάλλοντος και η διαχείριση υδάτινων πόρων, το αυτοκίνητο επαγγελματικό-αγροτικό-Ι.Χ.
Παράλληλα με την έκθεση, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας έχει προγραμματίσει  πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και πληθώρα συναντήσεων & συνδιαλέξεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα  για τη διασκέδαση και την ενημέρωση των επισκεπτών.
Τα εγκαίνια της 12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...