Το καλό νέο της ημέρας: Μειώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο το ποσοστό θνησιμότητας των παιδιών

30/08/2015
Αυτό είναι ένα πραγματικά ευχάριστο νέο, το οποίο διαβάσαμε στη σελίδα της Unicef στο facebook. Τα παιδιά ακουμπούν το ευαίσθητο σημείο όλων μας και  όλοι θέλουμε να είναι υγιή και ευτυχισμένα! Ελπίζουμε στα επόμενα χρόνια να μειωθεί ακόμα περισσότερο το ποσοστό, να φτάσει στο ελάχιστο.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της Unicef:

"Γνωρίζετε ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, το ποσοστό θνησιμότητας των παιδιών κάτω των πέντε ετών μειώθηκε στο μισό από 12,6 εκατομμύρια το 1990 σε 6,3 εκατομμύρια το 2013; 

Κάθε παιδί που γεννιέται, δικαιούται ίσες ευκαιρίες στη ζωή. Μαζί το κάνουμε πράξη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και υποστηρικτές μας!"
Φωτογραφία: © UNICEF Καμπότζη
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...