Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Moby - Porcelain

Σαν σήμερα, το 1965 γεννήθηκε ο Richard Melville Hall, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Moby, είναι ένας Αμερικανός μουσικός, DJ, και φωτογράφος.
O Moby στις εμφανίσεις του τραγουδάει, παίζει πλήκτρα, κιθάρα, μπάσο και τύμπανα και θεωρείται ένας από τους επιτυχημένους καλλιτέχνες της ambient ηλεκτρονικής μουσικής.
Το άλμπουμ που εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη ήταν το Play, το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πολύ γνωστές επιτυχίες του "South Side," "Porcelain," "Natural Blues," and "Why Does My Heart Feel So Bad?". Η επιτυχία του άλμπουμ ήταν τεράστια με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα, κατακτώντας τη θέση του "πιο επιτυχημένου σε πωλήσεις άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής" (the best-selling electronica album ever). Ακολούθησαν τα άλμπουμ "18" ,επίσης πολύ επιτυχημένο, "Hotel", "Last night" και "wait for me".
πληροφορίες από αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...