ΕΛΕΟΣ!!! Κάνει μπότοξ στην 8χρονη κόρη της για να γίνει... σούπερ σταρ όταν μεγαλώσει


Το είδα και αυτό και ... ΦΡΙΚΑΡΑ!!!
Δεν έχω σκοπό να γράψω κανένα άρθρο για την προβληματική συμπεριφορά ορισμένων μαμάδων, ούτε να προσπαθήσω να το εξηγήσω, ούτε καν να μεταφέρω τα λόγια και τα... "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" της για την πράξη της αυτή γιατί απλά δε με εκφράζει και φοβάμαι ότι καμιά φορά η προβολή τέτοιων θεμάτων λειτουργεί αντίθετα από αυτό που επιθυμούμε, λειτουργεί δηλαδή ως ένα νέο είδος... "προτύπου/μόδας".
Ο μόνος λόγος που αναφέρομαι σε αυτό το άρθρο, το οποίο διάβασα στην εφημερίδα "The Sun" με τη βοήθεια μίας φίλης, είναι γιατί μερικές φορές απορώ με την ηλιθιότητα (λυπάμαι που δε μπορώ να ακολουθήσω τους κανόνες καλής συμπεριφοράς αλλά δε βρίσκω άλλη λέξη να ταιριάζει περισσότερο) μερικών ανθρώπων και ειδικά όταν αυτή επηρεάζει τις ζωές των παιδιών τους!!! Γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω ακόμα και νοήμονες και σπουδαγμένους ανθρώπους, όπως λένε στο χωριό μου, να μη μπορούν να ξεχωρίσουν το ωφέλιμο από το μη ωφέλιμο!!! Γιατί απλά θέλω να το διαβάζω και να σκέφτομαι "Έχε το νου σου 400", όπως λέει ο λαός. 
Εύχομαι σε όλους μας, στην πορεία της ζωής μας να φερόμαστε περισσότερο σοβαρά και να έχουμε τη νοητική δύναμη να αξιολογούμε σωστά όλα αυτά τα πρότυπα που μας σερβίρουν απλόχερα αυτοί που έχουν κέρδος να το κάνουν!!!

Το down time, όπως προείπα, δεν αναδημοσιεύει το άρθρο. Παρόλα αυτά, εσείς αν θέλετε να το διαβάσετε μεταφερθείτε στη σελίδα της "The Sun" πατώντας εδώ
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...