Αξίζει να πας... Στάουσα (Καλό νερό - Λασίθι - Κρήτη)

Μία πολύ ωραία παραλία που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι η παραλία της Σταούσας στο Καλό νερό. 


Που είναι η Στάουσα;
Η μικρή και ήσυχη παραλία της Σταούσας βρίσκεται στην περιοχή Καλό Νερό ανατολικά της Ιεράπετρας λίγο μετά το Μακρύ Γιαλό.


(με κλικ στις φωτογραφίες βλέπετε το κανονικό μέγεθος)


Στάουσα από ψηλά 2

Στάουσα από ψηλά 3
Γιατί την προτείνουμε;
  Γιατί πρώτα απ'όλα τα νερά της είναι πεντακάθαρα. Θα ευχαριστηθείτε κολύμπι!!! Επίσης γιατί είναι ήσυχη και τέλος γιατί έχει στο ανατολικό μέρος της μία σπηλιά, η οποία προσφέρει φυσική σκιά από νωρίς το πρωί και για σχεδόν όλη την ημέρα.
Relax No1 στη σκιά της σπηλιάς
τα πεντακάθαρα νερά της Σταούσας

Φωτογραφίζοντας μέσα από τη σπηλιά την είσοδο σε μία 2η σπηλιά

Relax Νο2 στη σκιά της σπηλιάς
Στάουσα αργά το απόγευμα
Δυτικά από την παραλία
Πως θα φτάσετε εκεί;
  Αφού περάσετε την Ιεράπετρα, συνεχίζετε να κινείστε ανατολικά προς Μακρύ γιαλό. Μόλις τον περάσετε , συνεχίζετε να οδηγείτε σε πορεία προς Γούδουρα.  Δεν είναι δύσκολο, άλλωστε έχει και πινακίδες. Όταν φτάσετε εκεί , παρκάρετε από πανω στο πάρκινγκ, κατεβαίνετε μερικά σκαλιά και φτάσατε!!! Δείτε και το χάρτη.ΣΗΜ: Η παραλία της Σταούσας "συνορεύει" με άλλες 2 παραλίες στις οποίες θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο

Πατήστε εδώ για την παραλία Ανασκελου
Πατήστε εδώ για το Κουτσουνάρι

άρθρο, χάρτης, φωτογραφίες : downtime
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...