Ο άντρας που τρέχει 370 μαραθώνιους σε ένα χρόνο!

17/04/2016



Για τους περισσότερους ανθρώπους το να τρέξουν έναν ή δύο μαραθώνιους τον χρόνο είναι κατόρθωμα, αλλά για τον 33χρονο Βρετανό Rob Young είναι απλώς μια μικρή προθέρμανση. Το περασμένο έτος συμμετείχε σε 370 μαραθώνιους, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι έτρεχε πάνω από έναν μαραθώνιο τη μέρα. Όλα ξεκίνησαν από ένα ανόητο στοίχημα που έβαλε με τη σύντροφό του Joanna Hanasz μια Κυριακή του Απριλίου του 2014, καθώς έβλεπαν την τηλεοπτική κάλυψη του Μαραθωνίου του Λονδίνου.
Εκείνος δεν ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα και η γυναίκα του τού είπε ότι έτσι ή αλλιώς δεν μπορούσε να τρέξει ούτε 100 μέτρα. Ο Rob απαντώντας είπε ότι βάζει στοίχημα πως μπορεί να τρέξει 50 Μαραθωνίους και όχι έναν. Από την επόμενη μέρα ξεκίνησε την προπόνηση και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είχε τρέξει απόσταση ισοδύναμη με 10 Μαραθωνίους. Από εκεί κει πέρα κάθε φορά η πρόκληση για τον ίδιο ήταν διαφορετική φτάνοντας το ρεκόρ των 370 Μαραθωνίων τον χρόνο… Μάλιστα ο ίδιος έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο “Marathon man” όπου περιγράφει αναλυτικά την εμπειρία του.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...