Μητέρα 2 παιδιών, υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης, που πέθανε από καρκίνο

27/04/2016
Όταν η Elizabeth Diamond διαγνώστηκε τον Αύγουστο του 2014 με καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο, κατακλύστηκε από αγωνία... όχι τόσο για την ζωή της, αλλά για το τί θα απογίνουν τα 4 παιδιά της, καθώς η ίδια ήταν ανύπαντρη μητέρα. Δεν είχε συνειδητοποιήσει, όμως, ότι δίπλα της είχε έναν αληθινό άνθρωπο...την καλύτερή της φίλη.

Η Laura Ruffino, και η Elizabeth ήταν φίλες από την 5η Δημοτικού. Οταν η άτυχη μητέρα έχασε την μάχη για τη ζωή της, η Laura εκπλήρωσε την υπόσχεσή της στη φίλη της: ότι θα αναλάμβανε την ανατροφή των 4 κοριτσιών της, αν κάποτε συνέβαινε το μοιραίο. Και πράγματι έτσι έγινε.....


Η Elizabeth με τις 4 κόρες της, σε ευτυχισμένες στιγμές, πριν διαγνωστεί με καρκίνο.
Laura και Elizabeth:


Σήμερα η οικογένεια Ruffino που αποτελούνταν ήδη από 4 μέλη (η Laura, με τον σύζυγό της και τις δύο της κόρες) έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος, ενώ η τοπική κοινωνία του Orchard Park της Νέας Υόρκης, έσπευσε να βοηθήσει. Μέσω της  εκστρατείας YouCaring έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από $80.000 για να βοηθήσουν την οικογένεια Ruffino-Diamond να εξασφαλίσει τα αναγκαία για την επιβίωσή της.
Η οικογένεια Ruffino-Diamond σήμερα






Τα 6 κορίτσια σήμερα είναι οι καλύτερες φίλες:


Η Εlizabeth με τις κόρες της πριν πεθάνει


Τα τέσσερα πανέμορφα κοριτσάκια της άτυχης Elizabeth


Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...