Μητέρα 2 παιδιών, υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης, που πέθανε από καρκίνο

27/04/2016
Όταν η Elizabeth Diamond διαγνώστηκε τον Αύγουστο του 2014 με καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο, κατακλύστηκε από αγωνία... όχι τόσο για την ζωή της, αλλά για το τί θα απογίνουν τα 4 παιδιά της, καθώς η ίδια ήταν ανύπαντρη μητέρα. Δεν είχε συνειδητοποιήσει, όμως, ότι δίπλα της είχε έναν αληθινό άνθρωπο...την καλύτερή της φίλη.

Η Laura Ruffino, και η Elizabeth ήταν φίλες από την 5η Δημοτικού. Οταν η άτυχη μητέρα έχασε την μάχη για τη ζωή της, η Laura εκπλήρωσε την υπόσχεσή της στη φίλη της: ότι θα αναλάμβανε την ανατροφή των 4 κοριτσιών της, αν κάποτε συνέβαινε το μοιραίο. Και πράγματι έτσι έγινε.....


Η Elizabeth με τις 4 κόρες της, σε ευτυχισμένες στιγμές, πριν διαγνωστεί με καρκίνο.
Laura και Elizabeth:


Σήμερα η οικογένεια Ruffino που αποτελούνταν ήδη από 4 μέλη (η Laura, με τον σύζυγό της και τις δύο της κόρες) έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος, ενώ η τοπική κοινωνία του Orchard Park της Νέας Υόρκης, έσπευσε να βοηθήσει. Μέσω της  εκστρατείας YouCaring έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από $80.000 για να βοηθήσουν την οικογένεια Ruffino-Diamond να εξασφαλίσει τα αναγκαία για την επιβίωσή της.
Η οικογένεια Ruffino-Diamond σήμερα


Τα 6 κορίτσια σήμερα είναι οι καλύτερες φίλες:


Η Εlizabeth με τις κόρες της πριν πεθάνει


Τα τέσσερα πανέμορφα κοριτσάκια της άτυχης Elizabeth


Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...