Χάκερ ανακάλυψε… χάκερ στο Facebook

26/04/2016
Ένας χάκερ, που αναζητούσε τρόπους να παραβιάσει το εσωτερικό δίκτυο του Facebook, έπεσε πάνω σε ίχνη ενός άλλου χάκερ.
Ο ερευνητής είναι ο Orange Tsai και ανακάλυψε ότι ο προηγούμενος χάκερ –όπως άλλωστε και ο ίδιος– χρησιμοποιούσε εργαλεία sniffing για να αποκτήσει ονόματα και κωδικούς login από τους admin του Facebook.
Ο Orange Tsai ειδοποίησε το Facebook για την ευπάθεια του server, όσο και για την πεποίθηση του ότι κάποιος άλλος ήταν εκεί πριν από αυτόν.
Ο ερευνητής-χάκερ είπε ότι η πρόκειται για ένα "σοβαρό περιστατικό", εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον.
Σύμφωνα με το gr.pcmag.com, το Facebook αντάμειψε τον χάκερ για την ανακάλυψη της ευπάθειας με $10.000, ενώ έκανε και post εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον Tsai.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...