Πιο πλούσιος και από τους συνιδρυτές της Google o Μαρκ ΖούκερμπεργκΚατατάσσεται 16ος στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους - Αφήνει πίσω του, τους Λάρρυ Πέιτζ, Σεργκέι Μπριν και Τζεφ Μπέζος με περιουσία 33,3 δισ. δολάρια - Στην κορυφή ο Μπιλ Γκέιτς.

Ως φοιτητής στο Χάρβαρντ θεωρούνταν αντικοινωνικός, αλλά όλοι αναγνώριζαν την ευφυΐα του. Σήμερα εξαιτίας του μεγάλου οραματός του για το διαδίκτυο, φιγουράρει στη 16η θέση στον κατάλογο με τους δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως. 


Ο μίστερ Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έχει προσθέσει τόσα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, που ξεπερνά σε κέρδη τους συνιδρυτές της Google, Λάρρυ Πέιτζ και Σεργκέι Μπριν. 

Σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, ο ιδρυτής του πιο δημοφιλούς κοινωνικού μέσου δικτύωσης βλέπει την τσέπη να φουσκώνει κατά 33,3 δισ. δολάρια, αφήνοντας πίσω του τους Πέιτζ και Μπριν με 33,1 δισ. δολάρια και 32,8 δολάρια αντίστοιχα (εκείνοι καταλαμβάνουν την 17η και 18η θέση).

Πλουσιότερος εμφανίζεται και από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Amazon.com, Τζεφ Μπέζος, η περιουσία του οποίου φτάνει τα 32,6 δολάρια, κατατάσσοντάς τον στην 20η θέση μεταξύ των δισεκατομμυριούχων. 

Στην πρώτη θέση παραμένει ο Μπιλ Γκέιτς με περιουσία 84,7 δισ. δολάρια, ακολουθεί ο Μεξικανός μεγιστάνας Κάρλος Σλιμ με 78,8 δισ. δολάρια, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Ισπανός ιδιοκτήτης της εταιρείας Inditex, Amancio Ortega με 63,9 δισ. δολάρια.  


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...