Πάρε το όχημα-ξαπλώστρα και πάμε παραλία!

Είναι το… απόλυτο όχημα για να κινείται κάποιος από παραλία σε παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς να κουράζεται και να ιδρώνει. Το εν λόγω τετράτροχο είναι πρωτοποριακό και διαθέτει πολλά κομφόρ. Κάτι που παρατήρησαν και οι Βρετανοί με τα ίδια τους τα μάτια, καθώς εμφανίστηκε στο Μπράιτον, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του. 


Η κινούμενη… καρέκλα-ξαπλώστρα αν και «κάμπριο» διαθέτει μια ομπρέλα για σκιά και ένα σκάμμα στο μπροστινό μέρος, ώστε να μπορεί ο συνοδηγός –καθότι διαθέτει χώρο για δύο άτομα- να φτιάχνει κάστρα καθ’ οδόν προς τον επόμενο προορισμό του. Παράλληλα, διαθέτει στερεοφωνικό, βιβλιοστάτες (!) και μηχάνημα αυτόματης πώλησης ποτών, αλλά και χώρο μπροστά όπου μετατρέπεται σε ξαπλώστρα σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρει ο ενδιαφερόμενος μία στην παραλία.


Το όχημα όμως, δεν πρωτοποριακό μόνο γι’ αυτούς τους λόγους, αλλά και για το γεγονός ότι η ομπρέλα του κινείται με GPS έτσι ώστε να κρατάει συνεχώς τον άνθρωπο που βρίσκεται κάτω από αυτήν στη σκιά! Περήφανος σχεδιαστής του Ultimate Deck Chair είναι ένας καλλιτέχνης ονόματι Σόλομον Ρότζερς. «Ήθελα να κάνω τις διακοπές μια διαφορετική εμπειρία», τόνισε ο Ρότζερς στη Daily Mail, κατά τα αποκαλυπτήρια της κινητής… ξαπλώστρας. Φαίνεται, πως θα τα καταφέρει, πάντως. Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...