Love SMSs: Τι γράφουμε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ τον γάμο!!!

Ποιες είναι οι συχνότερες λέξεις που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια στα πρώτα τους ραντεβού όταν επικοινωνούν με γραπτά μηνύματα και ποιες όταν παντρεύονται;

Οι σχέσεις των ζευγαριών περνούν από διάφορες φάσεις. Την πρώτη γνωριμία, έναν πιθανό αρραβώνα και ίσως τελικά και τον γάμο. Σε όλες αυτές τις διαφορετικές περιόδους τα ζευγάρια επικοινωνούν με γραπτά μηνύματα, όμως η συχνότητα της επικοινωνίας τους, τα λόγια που χρησιμοποιούν, ακόμα και οι ώρες της επικοινωνίας τους διαφέρουν, ανάλογα με το αν το ζευγάρι είναι σε σχέση ή αν έχει παντρευτεί.

Τα τρία γραφήματα που σας παρουσιάζουμε μπορεί να φαίνονται απλά, είναι όμως εξαιρετικά αποκαλυπτικά. Με το πράσινο χρώμα είναι η «σχέση» και με το πορτοκαλί ο «έγγαμος βίος».

Τα ζευγάρια που βρίσκονται στην πρώτη περίοδο της σχέσης τους χρησιμοποιούν στα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους περισσότερο τις λέξεις «γεια», τα ονόματά τους, τη λέξη «αγάπη», ενώ όταν περνούν στον γάμο η χρήση αυτών των λέξεων μειώνεται και η λέξη «εντάξει» (ok), χρησιμοποιείται συχνότερα, η λέξη «σπίτι» αρκετά και πάντως περισσότερο από όταν το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο!


Στο δεύτερο γράφημα παρατηρούμε τις ώρες που επικοινωνούν τα ζευγάρια που είναι σε σχέση, τα ζευγάρια που είναι μαζί επίσημα και τα παντρεμένα ζευγάρια. Στα πρώτα ραντεβού τα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσουν τα ερωτευμένα ζευγάρια είναι συνήθως τα μεσάνυχτα και αργά το βράδυ, ενώ όσο το ζευγάρι γνωρίζεται περισσότερο, τόσο και οι ώρες που επικοινωνούν μεταξύ τους με γραπτά μηνύματα, γίνονται πιο πεζές και προβλέψιμες...
Στο τρίτο γράφημα γίνεται η αποκωδικοποίηση της επικοινωνίας των γραπτών μηνυμάτων ζευγαριών που είναι σε σχέση, που έχουν αρραβωνιαστεί (επίσημη σχέση) και που βρίσκονται μέσα σε γάμο, ανάλογα με την ώρα της επικοινωνίας τους με γραπτά μηνύματα.

Μέσα στη σχέση που βρίσκεται ακόμα στην αρχή της τα ζευγάρια επικοινωνούν αργά τη νύχτα με μηνύματα για να δείξουν ότι είναι «cool» και μένουν έξω έξω μέχρι αργά χωρίς το έτερον ήμισυ, τα ζευγάρια που είναι μαζί αρκετό χρόνο επικοινωνούν με μηνύματα από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα και δείχνουν στον σύντροφό τους πόσο ανάγκη τον έχουν τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τέλος τα παντρεμένα ζευγάρια επικοινωνούν συνήθως με μηνύματα μεταξύ τους για να επιλύσουν απλά πράγματα της καθημερινότητας τους σε «συμβατικές» ώρες, από τις έξι το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα. Άλλωστε το πιο πιθανό είναι ότι αργότερα θα συναντηθούν στο σπίτι και θα τα πουν από κοντά...
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...