Υλικά
Μοσχαράκι σε μπουκίτσες
1 κλωνάρι σέλινο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 μικρά κολοκυθάκια
4-5 μικρά κολοκυθάκια
λεμόνι
αλάτι - πιπέρι
λίγο λαδί
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρέας σε νερό.
Αφαιρούμε το νερό αφού πάρει μία βράση και βάζουμε ξανά καθαρό για να μην είναι πολύ βαριά η σούπα μας (λόγω του λίπους που πιθανόν έχει το μοσχάρι).
Το αφήνουμε να βράσει για περίπου μία ώρα και έπειτα προσθέτουμε λίγο λαδάκι και όλα τα λαχανικά. Τα κολοκυθάκια τα κόβουμε για να μην είναι πολύ μεγάλο το μέγεθός τους.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα ακόμα.
Στο τέλος κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε χυμό λεμονιού.
Αφαιρούμε το νερό αφού πάρει μία βράση και βάζουμε ξανά καθαρό για να μην είναι πολύ βαριά η σούπα μας (λόγω του λίπους που πιθανόν έχει το μοσχάρι).
Το αφήνουμε να βράσει για περίπου μία ώρα και έπειτα προσθέτουμε λίγο λαδάκι και όλα τα λαχανικά. Τα κολοκυθάκια τα κόβουμε για να μην είναι πολύ μεγάλο το μέγεθός τους.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα ακόμα.
Στο τέλος κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε χυμό λεμονιού.
Down Time
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας...