Η Microsoft αντικαθιστά το hotmail με το outlook.com


Η Microsoft έθεσε σε εφαρμογή μια νέα δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το outlook.com, που είναι ήδη διαθέσιμη και η οποία έρχεται να αντικαταστήσει το hotmail. Η κίνηση θεωρείται από τους αναλυτές και ως κίνηση προσέλκυσης χρηστών από την ανταγωνιστική υπηρεσία gmail της Google.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην ιστοσελίδα www.outlook.com και να εγγραφούν με το λογαριασμό της Microsoft που ήδη έχουν, δηλαδή με το hotmail account ή το windows live ID. Εναλλακτικά, μπορούν να ανοίξουν εξ αρχής ένα νέο λογαριασμό.


Μεταξύ άλλων, το οutlook.com προσφέρει:

-Ένα καινούργιο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, που συνεργάζεται με τις διάφορες συσκευές του χρήστη μέσω του Exchange ActiveSync.

-Το outlook.com συνδέεται με το facebook, το twitter, το linkedIn, το google και σύντομα με το skype.

-Το outlook.com ταξινομεί αυτόματα τα μηνύματα από τις επαφές και τις ενημερώσεις από τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η υπηρεσία περιλαμβάνει δωρεάν διαδικτυακές εφαρμογές Office (Word, Excel, PowerPoint και OneNote), καθώς και SkyDrive.

-Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην ανταλλαγή διαπροσωπικών e-mails.

 Το outlook.com διαθέτει επίσης όλες τις βασικές λειτουργίες μιας διαδικτυακής υπηρεσίας αλληλογραφίας, όπως σχεδόν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο και προστασία σε θέματα ασφάλειας.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...