Το μουσείο της Εθνικής ομάδας! (φώτο)


Για μία εβδομάδα, το Μουσείο της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με όλα τα εκθέματα του από την Kρήτη. 

Την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στα ανεκτίμητης αξίας αντικείμενα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα έχει το αθηναϊκό κοινό από σήμερα (24/3) μέχρι και την επόμενη Κυριακή (1/4) στο Μουσείο της Εθνικής ποδοσφαίρου, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Γαλανόλευκο Φάρο και πλέον μεταφέρθηκε για μία εβδομάδα από τα Χανιά στο Παλαιό Φάληρο.
 Ο επίσημος σύλλογος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος», με πολύ μεράκι και αγάπη για την γαλανόλευκη έστησε το Μουσείο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στα Χανιά το οποίο και μετέφερε τώρα – ενόψει Euro 2012 – για σύντομο χρονικό διάστημα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου.

 Με περισσότερα από διακόσια εκθέματα συλλεκτικής αξίας από την εποχή του Euro 2004 μέχρι και το τελευταίο φετινό αγώνα της ομάδας του Σάντος, αλλά και υλικό από προηγούμενες δεκαετίες, ο κάθε επισκέπτης θα μπορέσει να κάνει ένα χρονολογικό ταξίδι στις γαλανόλευκες επιτυχίες και να βρεθεί μπροστά στις φανέλες που φόρεσαν σε ιστορικά ματς οι Έλληνες παίκτες αλλά και πολλά άλλα αντικείμενα.

 Από αναμνηστικά εισιτήρια αγώνων και κασκόλ, μέχρι λάβαρα και… τύμπανα γαλανόλευκης κερκίδας κοσμούν τον διακοσμημένο χώρο, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται και η νέα φανέλα της Εθνικής με την οποία θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Πολωνίας στο επικείμενο Euro 2012.

 Φυσικά, σήμα κατατεθέν της έκθεσης δεν είναι άλλο από το γνήσιο αντίγραφο του ευρωπαϊκού τροπαίου, Ανρί Ντελονέ, το οποίο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα το 2004. Μη χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσε η παρέα του Ρεχάγκελ στα γήπεδα της Πορτογαλίας και γίνετε κι εσείς μέρος της «χρυσής» γαλανόλευκης ιστορίας.
 Στο χώρο μαζί με πλήθος δημοσιογράφων θα βρεθούν ανά μέρα και Έλληνες διεθνείς παίκτες, ενώ το χώρο θα επισκεφτούν και σχολεία των γύρω περιοχών. Τα επίσημα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για την προσεχή Δευτέρα. Ο χώρος θα παραμένει καθημερινά ανοικτός και φυσικά δωρεάν για το κοινό από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ. Το Μουσείο βρίσκεται στο γνωστό ιστορικό διατηρητέο στρογγυλό κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο επί τις λεωφόρου Ποσειδώνος.

άρθρο και φώτο από gazzetta.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...