ΔΩΡΕΑΝ για κατέβασμα η beta έκδοση του Photoshop CS6

Η Adobe συνεχίζει να κυκλοφορεί δημόσιες δοκιμαστικές εκδόσεις των κορυφαίων της προγραμμάτων και έτσι σήμερα είναι διαθέσιμη η beta έκδοση της τελευταίας έκδοσης του Photoshop, του κορυφαίου προγράμματος επεξεργασίας ψηφιακών φωτογραφιών.

Η beta έκδοση του Photoshop CS6 διαθέτει αρχικά ένα πλήρως ανανεωμένο περιβάλλον, πιο σκούρο από το προηγούμενο με τον χρήστη όμως να είναι σε θέση να επαναφέρει το προηγούμενο. 

Ακόμα βλέπουμε νέες προσθήκες στα Content-Aware εργαλεία όπως το Content-Aware Patch που προσφέρει ακόμη καλύτερο έλεγχο, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν και να κάνουν duplicate μία περιοχή της εικόνας, ώστε να γεμίσουν ή να «κολλήσουν» μία άλλη. Με το Content-Aware Move επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να κινούν σχεδόν «μαγικά» ένα αντικείμενο σε μία νέα θέση στην εικόνα.

Αλλαγή μεγέθους σε 100% (ήταν 700 x 438) - Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Δημοσιευμένη Εικόνα


Επισυναπτόμενη Εικόνα: PS CS6 Beta 2.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: PS CS6 Beta 3.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: PS CS6 Beta 4.jpg

Η δοκιμαστική έκδοση του Photoshop CS6 προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του Adobe Photoshop CS6 και του Adobe Photoshop CS6 Extended, όπως τις λειτουργίες 3D editing και τις νέες δυνατότητες ποσοτικής ανάλυσης εικόνας. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνονται μόνο στην έκδοση CS6 Extended όταν αυτή κυκλοφορήσει.

Η τελική έκδοση του Adobe Photoshop CS6 αναμένεται έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...