Πιο εύκολο , ειδικά για αρχάριους, και γρήγορο στην προετοιμασία φαγητό δε θα βρείτε...
Ξεκινάμε άμεσα γιατί πεινάμε και αργήσαμε!!!
Ξεκινάμε άμεσα γιατί πεινάμε και αργήσαμε!!!
Υλικά:
4 χοιρινές μπριζόλες λαιμό
2 ντομάτες
λάδι
αλάτι,πιπέρι, ρίγανη, μπαχάρι
λαδόκολλα
Εκτέλεση:
Απλώστε σε ένα μικρό ταψί ή πυρέξ τη λαδόκολλα
Τοποθετήστε τις μπριζόλες στη λαδόκολλα
Πασπαλίστε με αλάτι και λίγο πιπέρι
Ρίξτε από πάνω αρκετή ρίγανη και λίγο μπαχάρι
Κόψτε σε ροδέλες λεπτές τη ντομάτα και σκεπάστε με αυτές τις μπριζόλες. Με αυτό τον τρόπο τις προστατεύετε από το να καούν
Περιλούστε με λίγο λαδάκι
Περιλούστε με λίγο λαδάκι
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° γιά 1,5 ώρα περίπου (καλό είναι να τις γυρίσουμε στο ενδιάμεσο μία φορά)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας...