Ηράκλειο: Και τα ζώα κάνουν ... πορεία!!!


Τριήμερες θα είναι οι εκδηλώσεις της Φιλοζωικής Κρήτης (CAWS) στο Ηράκλειο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, σήμερα Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου.

Στις 17:30 μπορείτε να πάτε με τον σκύλο σας στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, για να συμμετάσχετε στη συμβολική πορεία που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της οδού 25ης Αυγούστου, ώστε οι υπεύθυνοι ιδιοκτήτες ζώων, να δώσουν το καλό παράδειγμα.
 
Το Σάββατο 6/10 από τις 11:00 έως τις 16:00 μπορείτε να πάτε στην Λότζια και να ενημερωθείτε για το έργο του CAWS, να δοκιμάσετε γλυκιές λιχουδιές φτιαγμένες από αυγά ελευθέρας βοσκής «Ορνίς Ποιών» και να γνωρίσετε τον Μάρλεϋ.
 
Το βράδυ του Σαββάτου από τις 20:30 έως τις 22:30 μπορείτε πίνοντας κρασί «Λυραράκης» να απολαύσετε τη ζωντανή μουσική των PolkaDots υπό το φως των κεριών στη Λότζια.
 
Την Κυριακή από τις 12:00 έως τις 15:00 μπορείτε να πάτε στο Πάρκο Κομμένο Μπεντένι για τα αντικαλλιστεία σκύλων που θα διοργανωθούν εκεί. Το FunDogShow θα έχει κατηγορίες όπως «το πιο λαίμαργο σκυλί», «το καλύτερο ΚΑΠΗ», «το καλύτερο κόλπο», «η πιο κουνιστή ουρά»!
 
Χορηγός των εκδηλώσεων μεταξύ άλλων είναι και ο Δήμος Ηρακλείου και η Μ.Κ.Ο. «Ζωφόρος».
 
Τι είναι η CAWS
 
Η Φιλοζωική Κρήτης είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που βασίζεται στην εθελοντική εργασία πολιτών.
 
Με το πέρασμα του χρόνου, το σωματείο άλλαξε την πολιτική του από τη διάσωση και την περίθαλψη των ζώων προκειμένου να επικεντρωθούν εκ νέου οι πόροι και οι προσπάθειες να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη και να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμες λύσεις για το καλύτερο μέλλον των ζώων.
 
Τα βασικά προγράμματα που θα λαμβάνουν την πιο υψηλή προτεραιότητα είναι:
 
·         Χρηματοδοτούμενη στείρωση ιδιόκτητων σκύλων
 
·         Διαπαιδαγώγηση (επισκέψεις σχολείων κ.ο.κ.)
 
·         Εκστρατείες (Αυγά Ελευθέρας Βοσκής, μεταφορές ζώντων ζώων προς σφαγή κ.ά.)
 
·         Φροντίδα Ιπποειδών
 
·         Cat Cafes
 
Η Φιλοζωική Κρήτης πιστεύει ότι αυτά τα προγράμματα κυρίως πρόληψης, συνεισφέρουν σε βιώσιμες λύσεις και μακροπρόθεσμες αλλαγές.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...