H Samsung επιστρατεύει και τον David Beckham εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων (vid)


Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη στιγμή που ηSamsung ανακοίνωσε την ειδική έκδοση του Galaxy Note για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και η εταιρεία ρίχνει στη μάχη της δημοσιότητας ένα ακόμη όπλο, το οποίο μάλιστα έχει σέντρα-ξυράφι. Μιλάμε για τον super star David Beckham, ο οποίος αγωνίζεται στους Los Angeles Galaxy (το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; Los Angeles GALAXY.... GALAXY Note... GALAXY S III...)

Το νέο διαφημιστικό σποτ εμφανίζει τον Beckham να μπαίνει σε μια αίθουσα κρατώντας ένα Galaxy Note και να παίζει το Ode To Joy του Μπετόβεν κλωτσώντας μπάλες σε μια συστοιχία από τύμπανα. Κι επειδή δύσκολα περιγράφεται με λέξεις κάτι τέτοιο, δείτε το video και θα καταλάβετε.




Αν σας άρεσε αυτό η δημοσίευση, κοινοποιήστε την στους φίλους σας στο facebook.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...