BrandYourSelf: Mάθε ποιος σε ψάχνει στο διαδίκτυο.


Μετά από κάποια επαγγελματική συνέντευξη, γνωριμία ή ραντεβού είναι αρκετά πιθανό ότι κάποιος ψάχνει να βρει περισσότερες λεπτομέρειες για εσάς στο Internet. Τώρα χάρη σε μια νέα ιστοσελίδα με την ονομασία BrandYourself.com, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε ποιος, πού, πότε και πώς ακριβώς σας αναζητά στο Διαδίκτυο.
Το νέο εργαλείο διαθέτει μια μεγάλη βάση δεδομένων από IP addresses μεγάλων εταιρειών και λειτουργεί εξίσου καλά με τη Google, τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης, τα κοινωνικά δίκτυα και πολλές ακόμη ιστοσελίδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να τον συνδέσετε με το ονοματεπώνυμο σας.
Η νέα υπηρεσία λειτουργεί από την 1η Μαϊου και μέχρι στιγμής έχει περισσότερους από 25.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Αν θέλετε να τη δοκιμάσετε, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...