Το καλό νέο της ημέρας: Βραβεύτηκε ο 85χρονος Ηρακλειώτης φοιτητής



Αν και είναι 85 ετών συνεχίζει να αναζητά τη γνώση, ο Μιχάλης Φανουράκης από την Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου, ο οποίος φοιτά στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πρόγραμμα: «Αναζητώντας τις χαμένες ηθικές μας αξίες».
Ο Μιχάλης Φανουράκης που είναι και ενεργός πολίτης τιμήθηκε από το δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη, που τον δέχθηκε στο γραφείο του συνοδευόμενο από τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Μακράκη.
Ο κ. Δοξαστάκης απένειμε στον κ. Φανουράκη το Δίπλωμα Τιμής του δήμου για τις προσπάθειές του και δήλωσε ότι: «ενεργοί δημότες όπως ο κύριος Φανουράκης αποτελούν παράδειγμα έμπνευσης και ενθάρρυνσης της τοπικής κοινωνίας για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του Δήμου και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα της Δια Βίου Μάθησης. Ο Δήμος Χερσονήσου επιβραβεύει και στηρίζει όλους τους Δημότες, ανεξαρτήτου ηλικίας που επιχειρούν να βελτιώσουν τη μόρφωση και την κατάρτισή τους.»

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...