Το "Παπά-πρόγραμμα" πάντρεψε ζευγάρι μέσω ίντερνετ!!!

"Πηγαίνοντας στη δουλειά , έπαιζε το Ράδιο Κρήτη. Εκεί που προχωρούσα αμέριμνος λοιπόν , ακούω την είδηση!!! Ζευγάρι παντρεύτηκε μέσω ίντερνετ. "Θα κάνουν και παιδιά μέσω ίντερνετ;;;", σκέφτηκα. Το ζευγάρι, λέει, γνωρίστηκε σε ένα διαδικτυακό forum, έκαναν σχέση και κάποια στιγμή στην πορεία της σχέσης τους αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο Μιγκέλ  όμως , ο γαμπρός ( τη νύφη δε θυμάμαι πως τη λένε)  , είχε πρωτότυπες ιδέες για τον γάμο του. Αποφάσισε να
παντρευτούν διαδικτυακά και μάλιστα δημιούργησε ένα ειδικό "πρόγραμμα παπά" για να
τους παντρέψει . Τα λόγια του μυστηρίου θα τα εκφωνούσε ο "Pc-Father", εγώ τον ονόμασα έτσι. 
Ξεκίνησε λοιπόν, η τελετή με τον καθένα στο σπίτι του, ξεκίνησε και ο παπάς να λέει ... τους όρκους. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν όμως έφτασε το σημείο όπου ο παπάς πρέπει να ρωτήσει το κοινό άν έχει κάποια διαφωνία για αυτό το γάμο, "να την πει τώρα , αλλιώς να σιωπάσει για πάντα", ο προγραμματισμένος παπάς είχε άλλα να πει. "Δε δεχόμαστε καμία διαφωνία, ο Μιγκέλ με έχει προγραμματίσει να δέχομαι μόνο της δικές του εντολές"  είπε και έτσι ο γάμος τελέστη "κανονικά" , με μία μικρή επίσκεψη στο δημαρχείο βέβαια, για να νομιμοποιηθεί ο γάμος τους".

Το ακούσαμε κι αυτό... :)
αφήγηση: SerKaΜ
πηγή: Ραδιοφωνικός σταθμός Ράδιο Κρήτη
Ευχαριστούμε SerKam
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...