Κορυφαία ταμπλέτα στον κόσμο το νέο iPad της Apple


Σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Consumer Control που εκδίδει ανελλιπώς από  το 1936 η αμερικανική ένωση καταναλωτών το iPad της Apple αποτελεί την νούμερο ένα ταμπλέτα διεθνώς. Παρόλο που κατά τη διάρκεια εκτέλεσης καθηκόντων που απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ άγγιξε τη θερμοκρασία των 47 βαθμών Κελσίου, οι ειδικοί δεν ανησυχούν για το τελικό αποτέλεσμα του προϊόντος. 

Σύμφωνα με το περιοδικό η υψηλής ανάλυση οθόνη του νέου iPad παρέχει την μεγαλύτερη λεπτομέρεια και την καλύτερη ανάλυση χρωμάτων από οποιαδήποτε άλλη ταμπλέτα. Αξίζει να σημειωθεί πως Apple έχει ήδη πουλήσει 3 εκατομμύρια iPad από την στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα έκδοση. 

Την ίδια στιγμή έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία ChangeWave έδειξε πως το 82% των αγοραστών δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από το νέο iPad, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από εκείνους που δήλωναν ικανοποιημένοι από το προηγούμενο μοντέλο. 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...