Κορυφαία ταμπλέτα στον κόσμο το νέο iPad της Apple


Σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Consumer Control που εκδίδει ανελλιπώς από  το 1936 η αμερικανική ένωση καταναλωτών το iPad της Apple αποτελεί την νούμερο ένα ταμπλέτα διεθνώς. Παρόλο που κατά τη διάρκεια εκτέλεσης καθηκόντων που απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ άγγιξε τη θερμοκρασία των 47 βαθμών Κελσίου, οι ειδικοί δεν ανησυχούν για το τελικό αποτέλεσμα του προϊόντος. 

Σύμφωνα με το περιοδικό η υψηλής ανάλυση οθόνη του νέου iPad παρέχει την μεγαλύτερη λεπτομέρεια και την καλύτερη ανάλυση χρωμάτων από οποιαδήποτε άλλη ταμπλέτα. Αξίζει να σημειωθεί πως Apple έχει ήδη πουλήσει 3 εκατομμύρια iPad από την στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα έκδοση. 

Την ίδια στιγμή έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία ChangeWave έδειξε πως το 82% των αγοραστών δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από το νέο iPad, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από εκείνους που δήλωναν ικανοποιημένοι από το προηγούμενο μοντέλο. 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...