Τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου το Ινστιτούτο Ελιάς Χανίων


Τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου το Ινστιτούτο Ελιάς Χανίων

Τα σημαντικότερα ερευνητικά αποτελέσματα για την ελιά και το ελαιόλαδο (συστήματα διαχείρισης ελαιοκαλλιέργειας, άρδευση, λίπανση, φυτοπροστασία, ποιότητα και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου, διαχείριση αποβλήτων) παρουσιάστηκαν στο περίπτερο του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων που συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το περίπτερο του Ινστιτούτου επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός επισκεπτών συζητώντας για τεχνικά θέματα παραγωγής, ελέγχου ποιότητας και εμπορίας του συμβατικού και βιολογικού ελαιολάδου και ενημερώθηκαν για την συμβολή του Ινστιτούτου στην βελτίωση της ποιότητας του. 

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ.  Ο ΕΟΣΣ αναγνωρίζοντας το έργο του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κ. Κολιόπουλος, τίμησε το Ινστιτούτο με την απονομή βραβείου «για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο ελαιοκομικό τομέα»


Πηγή:agronews.gr via cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...