ΔΩΡΕΑΝ 5GB χώρο στους χρήστες της Google μέσα στον Απρίλιο;


Έρχεται μέσα στον Απρίλιο η νέα υπηρεσία της Google, Google Drive, που θα προσφέρει 5GB αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες δωρεάν για να αποθηκεύουν τα αρχεία τους.
Οι φήμες είναι πολύ έντονες και αναπαράγονται από το σύνολο των μέσων που κάνουν λόγο για το λανσάρισμα τηςνέας υπηρεσίας της google.
Η νέα υπηρεσία αναμένεται τις πρώτες 2 εβδομάδες του Απριλίου και θα δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να ανεβάζουν αρχεία με συνολικό μέγεθος 5GB στο Google Drive.
Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα αρχείατους από παντού (σταθερά, laptop, κινητά) αρκεί να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ από τη συσκευή τους.
Η Google μπαίνει σε έναν τομέα με έντονο ανταγωνισμό αφού υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες υπηρεσίες όπως το Dropbox, το Apple iCloud και το Microsoft SkyDrive.
Το Dropbox σήμερα προσφέρει δωρεάν 2GB στους χρήστες ενώ το iCloud της Apple προσφέρει 5GB και το Microsoft SkyDrive 25 GB.
Η υπηρεσία Google Drive θα ενσωματωθεί με το Gmail επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται μεγαλύτερα αρχεία με το email τους ή ανεξάρτητα.
Η εταιρεία θα παρέχει επίσης χώρο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους IT managers και θα δίνει πρόσβαση σε πολλούς χρήστες.
Σήμερα η Google μέσω του Google Docs προσφέρει 1GB χώρο στους χρήστες της ενώ οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν επιπλέον χώρο.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...