ΔΩΡΕΑΝ για κατέβασμα η beta έκδοση του Photoshop CS6

Η Adobe συνεχίζει να κυκλοφορεί δημόσιες δοκιμαστικές εκδόσεις των κορυφαίων της προγραμμάτων και έτσι σήμερα είναι διαθέσιμη η beta έκδοση της τελευταίας έκδοσης του Photoshop, του κορυφαίου προγράμματος επεξεργασίας ψηφιακών φωτογραφιών.

Η beta έκδοση του Photoshop CS6 διαθέτει αρχικά ένα πλήρως ανανεωμένο περιβάλλον, πιο σκούρο από το προηγούμενο με τον χρήστη όμως να είναι σε θέση να επαναφέρει το προηγούμενο. 

Ακόμα βλέπουμε νέες προσθήκες στα Content-Aware εργαλεία όπως το Content-Aware Patch που προσφέρει ακόμη καλύτερο έλεγχο, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν και να κάνουν duplicate μία περιοχή της εικόνας, ώστε να γεμίσουν ή να «κολλήσουν» μία άλλη. Με το Content-Aware Move επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να κινούν σχεδόν «μαγικά» ένα αντικείμενο σε μία νέα θέση στην εικόνα.

Αλλαγή μεγέθους σε 100% (ήταν 700 x 438) - Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Δημοσιευμένη Εικόνα


Επισυναπτόμενη Εικόνα: PS CS6 Beta 2.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: PS CS6 Beta 3.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: PS CS6 Beta 4.jpg

Η δοκιμαστική έκδοση του Photoshop CS6 προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του Adobe Photoshop CS6 και του Adobe Photoshop CS6 Extended, όπως τις λειτουργίες 3D editing και τις νέες δυνατότητες ποσοτικής ανάλυσης εικόνας. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνονται μόνο στην έκδοση CS6 Extended όταν αυτή κυκλοφορήσει.

Η τελική έκδοση του Adobe Photoshop CS6 αναμένεται έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2012.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...