Στην Κουζίνα: Σπιτική μερέντα, η αγαπημένη παιδική λιχουδιά

3/11/2017

Λατρεμένη μου μερέντα! Εντάξει, προσπαθώ να προσέχω την διατροφή μου, όπως όλοι μας, αλλά είναι δυνατόν να αποκλείσω τελείως αυτή την απόλαυση από το στομαχάκι μου; Που και που θα την κάνω την ατασθαλία μου... που και που. Μην με μαλώνετε. Που και που κάντε και εσείς καμία... 

Είμαστε έτοιμοι και ξεκινάμε. Σήμερα τα πράγματα "Στην Κουζίνα" είναι ακόμα πιο απλά. 3 υλικά, μερικά σκεύη, λίγο χρόνο να διαθέσουμε και είμαστε έτοιμη να απολαύσουμε την γευστικότερη απόλαυση των παιδικών μας χρόνων.

Υλικά:
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 βούτυρο βιτάμ σοφτ (να μην είναι παγωμένο)
5-6 κουταλιές της σούπας κακάο

Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε τόσο ώσπου το μείγμα να γίνει μία λεία κρέμα. 
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς (π.χ. φουντούκια)


Tip
Με την ίδια κρέμα σοκολάτας μπορούμε να φτιάξουμε και το πανεύκολο γλυκό ψυγείου ΜΩΣΑΪΚΟ, προσθέτοντας απλά χοντροκομμένα κομμάτια μπισκότων ΠΤΙ ΜΠΕΡ.


Down Time
thx to V.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε να μοιράζεστε τα άρθρα του Down Time με τους φίλους σας... γιατί μοιράζομαι σημαίνει ενδιαφέρομαι! 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...