Συνέβη τότε στις 3 Νοεμβρίου


γεννήθηκαν οι:
Σοφοκλής Βενιζέλος
1894 - Σοφοκλής Βενιζέλος. Ο Σοφοκλής Ε. Βενιζέλος (Χανιά, 3 Νοεμβρίου 1894 – 7 Φεβρουαρίου 1964) ήταν Έλληνας πολιτικός που διετέλεσε και πρωθυπουργός της χώρας για τρία μικρά διαστήματα στα μέσα του 20ού αιώνα.


1922 - Σπύρος Καλογήρου, ηθοποιός
1933- Μάικλ Δουκάκης, Ελληνοαμερικανός πολιτικός
1982- Εβγκένι Πλουσένκο, μεγάλος Ρώσος πρωταθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ασημένιος Ολυμπιονίκης το 2002, ολυμπιονίκης (2006), πρωταθλητής Ευρώπης (2005, 2006)


πέθαναν οι:
1869 - Ανδρέας Κάλβος, Έλληνας ποιητής, γνωστός για τις "Ωδές" του
1957 - Βίλχελμ Ράιχ, Αυστριακός ψυχίατρος, ψυχαναλυτής και ερευνητής, ο οποίος διατύπωσε ριζοσπαστικές και αμφιλεγόμενες θεωρίες, πεθαίνει στη φυλακή


1998- Μπομπ Κέιν, Αμερικανός κομίστας, δημιουργός (1939) του Μπάτμαν. Ο Μπάτμαν, (αγγλικά: Batman) δηλαδή ο Άνθρωπος Νυχτερίδα είναι φανταστικός χαρακτήρας βιβλίων κόμικς. Δημιουργήθηκε από τους Μπομπ Κέιν (Bob Kane) και Μπιλ Φίγκερ (Bill Finger) αν και μόνο ο πρώτος αναγνωρίζεται επισήμως σαν δημιουργός του.
Η πρώτη εμφάνιση του Μπάτμαν έγινε στο τεύχος 27 του περιοδικού Detective Comics τον Μάιο του 1939. Μαζί με τον Σούπερμαν (Superman) αποτελούν τους πρώτους υπερήρωες και είναι από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες ιστοριών κόμικς. Ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν έχουν μεταφερθεί και σε πολλά άλλα μέσα όπως στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.


πληροφορίες από el.wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...